GRATIS verzending 🚐 | Snelle Levering | Scherpe Prijzen | 100% Plezier

Ontdek de Thuisbrouwer in jezelf met BrouwBier.nl

Welkom bij BrouwBier.nl, dé online winkel voor de startende thuisbrouwer. Wij zijn jouw betrouwbare partner op weg naar het zelf brouwen van je eigen speciale biertjes, gewoon in het comfort van je eigen huis. Van graan tot glas, wij begeleiden je door elk stap van het proces.

Thuisbrouwen is niet alleen super simpel, het is ook een spannend avontuur dat elke bierliefhebber moet ervaren. Bij BrouwBier.nl helpen we je graag op weg door de beste brouwbenodigdheden te leveren, van hoogwaardige grondstoffen tot de juiste brouwapparatuur.

Doe het zelf complete brouwpakketten

Complete brouwpakketten

5/5

Deze brouwpakketten zijn ideaal als je zelf wilt gaan brouwen of iemand een brouwpakket cadeau wilt doen. Of je nu nieuw bent in het thuisbrouwen of al enige ervaring hebt, met deze brouwpakketten zit je altijd goed!

Elektrische brouwketels & spiraalkoelers

Wil je het jezelf iets gemakkelijker maken? Bekijk dan onderstaande complete brouwketels. De all-in-one ketel om jouw eigen bier te kunnen brouwen. Verkrijgbaar in maar liefst 35 én 65 liter.

Brouwpannen

Brouw attributen

Start je Thuisbrouwavontuur met BrouwBier.nl

Of je nu een onervaren thuisbrouwer bent of al enige ervaring hebt, BrouwBier.nl heeft alles wat je nodig hebt om je passie naar het volgende niveau te brengen. We bieden een uitgebreid assortiment van startpakketten, ingrediënten, recepten en benodigde apparatuur.

Vind met ons de perfecte brouwset om je reis te beginnen en selecteer uit onze diverse collectie van bierstijlen om je volgende batch te maken. Van traditionele Blond tot robuuste Tripel.

BrouwBier.nl: Jouw Gids in de Wereld van Thuisbrouwen

Brouwen is een kunst en bij BrouwBier.nl nemen we dat serieus. Wij bieden uitgebreide ondersteuning en educatie aan beginnende thuisbrouwers. Duik diep in onze leerzame blogs en stap-voor-stap handleidingen om de ins en outs van het brouwen te ontdekken. Ontdek de geheimen van het bierbrouwen en word een meester in je eigen keuken.

BrouwBier.nl is meer dan alleen een winkel, het is jouw partner in het ambacht van het brouwen. Sluit je aan bij de gemeenschap van thuisbrouwers en begin vandaag nog met het creëren van unieke, smaakvolle bieren. Van graan tot glas, begin het avontuur bij BrouwBier.nl – jouw thuisbrouwwinkel.